Gęsty balsam z syropem z daktyli i wyciągiem z fig. Subtelna słodycz połączona z delikatną kwasowością. - do sałat, sosów, dressingów i podwieczorków. Nasza rada: Idealny jako dodatek do półmiska serów i mięs w towarzystwie roszponki, rukoli i szpinaku.
Gęsty balsam z syropem z daktyli i wyciągiem z fig. Subtelna słodycz połączona z delikatną kwasowością. - do sałat, sosów, dressingów i podwieczorków. Nasza rada: Idealny jako dodatek do półmiska serów i mięs w towarzystwie roszponki, rukoli i szpinaku.
Gęsty balsam z syropem z daktyli i wyciągiem z fig. Subtelna słodycz połączona z delikatną kwasowością. - do sałat, sosów, dressingów i podwieczorków. Nasza rada: Idealny jako dodatek do półmiska serów i mięs w towarzystwie roszponki, rukoli i szpinaku.
Gęsty balsam z syropem z daktyli i wyciągiem z fig. Subtelna słodycz połączona z delikatną kwasowością. - do sałat, sosów, dressingów i podwieczorków. Nasza rada: Idealny jako dodatek do półmiska serów i mięs w towarzystwie roszponki, rukoli i szpinaku.
Gęsty balsam z syropem z daktyli i wyciągiem z fig. Subtelna słodycz połączona z delikatną kwasowością. - do sałat, sosów, dressingów i podwieczorków. Nasza rada: Idealny jako dodatek do półmiska serów i mięs w towarzystwie roszponki, rukoli i szpinaku.
Gęsty balsam z syropem z daktyli i wyciągiem z fig. Subtelna słodycz połączona z delikatną kwasowością. - do sałat, sosów, dressingów i podwieczorków. Nasza rada: Idealny jako dodatek do półmiska serów i mięs w towarzystwie roszponki, rukoli i szpinaku.
Gęsty balsam z syropem z daktyli i wyciągiem z fig. Subtelna słodycz połączona z delikatną kwasowością. - do sałat, sosów, dressingów i podwieczorków. Nasza rada: Idealny jako dodatek do półmiska serów i mięs w towarzystwie roszponki, rukoli i szpinaku.
Gęsty balsam z syropem z daktyli i wyciągiem z fig. Subtelna słodycz połączona z delikatną kwasowością. - do sałat, sosów, dressingów i podwieczorków. Nasza rada: Idealny jako dodatek do półmiska serów i mięs w towarzystwie roszponki, rukoli i szpinaku.
Gęsty balsam z syropem z daktyli i wyciągiem z fig. Subtelna słodycz połączona z delikatną kwasowością. - do sałat, sosów, dressingów i podwieczorków. Nasza rada: Idealny jako dodatek do półmiska serów i mięs w towarzystwie roszponki, rukoli i szpinaku.
Gęsty balsam z syropem z daktyli i wyciągiem z fig. Subtelna słodycz połączona z delikatną kwasowością. - do sałat, sosów, dressingów i podwieczorków. Nasza rada: Idealny jako dodatek do półmiska serów i mięs w towarzystwie roszponki, rukoli i szpinaku.
Gęsty balsam z syropem z daktyli i wyciągiem z fig. Subtelna słodycz połączona z delikatną kwasowością. - do sałat, sosów, dressingów i podwieczorków. Nasza rada: Idealny jako dodatek do półmiska serów i mięs w towarzystwie roszponki, rukoli i szpinaku.
Gęsty balsam z syropem z daktyli i wyciągiem z fig. Subtelna słodycz połączona z delikatną kwasowością. - do sałat, sosów, dressingów i podwieczorków. Nasza rada: Idealny jako dodatek do półmiska serów i mięs w towarzystwie roszponki, rukoli i szpinaku.