Olej rzepakowy bez cholesterolu, wzbogacony aromatem z masła klarowanego. Uniwersalny w kuchni. Może być podgrzewany do temperatury 220C! - do smażenia, grillowania, pieczenia Nasza rada: Zastępuje masło w sosach, w pastach, w wypiekach i ciastach drożdżowych.
Olej rzepakowy bez cholesterolu, wzbogacony aromatem z masła klarowanego. Uniwersalny w kuchni. Może być podgrzewany do temperatury 220C! - do smażenia, grillowania, pieczenia Nasza rada: Zastępuje masło w sosach, w pastach, w wypiekach i ciastach drożdżowych.
Olej rzepakowy bez cholesterolu, wzbogacony aromatem z masła klarowanego. Uniwersalny w kuchni. Może być podgrzewany do temperatury 220C! - do smażenia, grillowania, pieczenia Nasza rada: Zastępuje masło w sosach, w pastach, w wypiekach i ciastach drożdżowych.
Olej rzepakowy bez cholesterolu, wzbogacony aromatem z masła klarowanego. Uniwersalny w kuchni. Może być podgrzewany do temperatury 220C! - do smażenia, grillowania, pieczenia Nasza rada: Zastępuje masło w sosach, w pastach, w wypiekach i ciastach drożdżowych.
Olej rzepakowy bez cholesterolu, wzbogacony aromatem z masła klarowanego. Uniwersalny w kuchni. Może być podgrzewany do temperatury 220C! - do smażenia, grillowania, pieczenia Nasza rada: Zastępuje masło w sosach, w pastach, w wypiekach i ciastach drożdżowych.